Венара в съчетание с Меркурий.Как ни се отразяват

141

Как ще ни се отразят ретроградната Венара в съчетание с Меркурий. това е въпрос, който едва ли може да бъде решен с точност. Но все пак хилядолетната история е доказала, че небесните тела, тяхното разположение и състояние има значение за ежедневието на обикновенния човек.

Особено силно ще ни се отразят тегобите на ретроградната Венера като се съберат с тоталното неразбирателство, което ни носи и ретроградният Меркурий, който ще бъде в знака на Рибите – нещата, които са свързани с вътрешния ни глас и опит на баба и опита на народа назад в поколенията. Това каза астрологът Ива Иванова, предаде „Фокус“.

„Всяко ретроградно движение на една планета има 3 стадия. Ретроградната Венера ни дава сигнали какво ще ни се случи. Тогава съдбата ни дава случки, които ни насочват да решим някакъв проблем малко по-нататък. Ако не го решим в този период, до края на месец юли отново ще ни даде възможност да го решим“, посочи астрологът.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама