Робърт де Ниро стана баща за седми път. Коя е майката на детето?

191
Снимка: Twitter

Съвсем небрежно при телевизионно участие преди дни бележитият американски актьор заяви, че е станал баща за седми път. Най-голямата дъщеря на Де Ниро вече е на повече от 50-годишна възраст.

След като Робърт де Ниро съобщи, че е станал баща за седми път, но не даде подробности нито за детето, нито за неговата майка, въпросите около това коя е жената до него, започнаха да извират като вулкан. Според списание People жената до де Ниро е Тифани Чен, а доказателства за това съвсем не липсват.

Носителят на „Оскар“ беше забелязан с Тифани Чен през август 2021 г., след като през ноември 2018 г. се раздели с бившата си Грейс Хайтауър.
През май Де Ниро разкри, че е посрещнал седмо дете по време на среща с ET Канада, докато обсъждаше родителството и последния си филм „За баща ми“, обаче не уточни с кого.

Де Ниро има шест деца от предишни връзки. Той и първата му съпруга, Даяна Абът, са родители на дъщеря Дрена и син Рафаел. През 1995 г. посреща синовете близнаци Джулиан и Аарон с бившата си приятелка Туки Смит. Де Ниро има и общ син Елиът и дъщеря Хелън Грейс с бившата си съпруга Грейс Хайтауър.

Ето всичко, което трябва да знаете за предполагаемата приятелка на Де Ниро, Чен.
Чен е професионалист по бойни изкуства с впечатляваща биография, като през кариерата си е натрупала десетки златни медали и световни титли. Всъщност спортистката е родена в семейство на кунг-фу като дъщеря на великия майстор Уилям К.К. Чен.

„Никога не съм тренирала тай чи с намерението да се бия. Научих формата, научих някои удари с ръце и след това започнах да се съревновавам в дисциплината „удари с ръце“, разказва Чен, която участва в първото си състезание на 16-годишна възраст, пред Inside Kung-Fu.

На 26-годишна възраст, през февруари 2011 г., тя е въведена в Залата на славата на списанието за бойни изкуства като състезател на годината. „Планът ми винаги е бил да се науча да бъда толкова велика, колкото баща ми“, казва тя пред изданието.

Макар че бойните изкуства са нейният основен фокус, интересът на Чен към спорта произтича от нейния опит в танците в ранна възраст, включително балет и хула. Освен това на петгодишна възраст се занимава с плуване и гимнастика, според биографията на нейния уебсайт.

На осемгодишна възраст Чен започва да се занимава с фигурно пързаляне, а на 11-годишна възраст печели три златни медала на регионално състезание. В стремежа си да усъвършенства занаята си, тя посещава курсове по бални танци, но бързо разбира, че тай чи е тайната за подобряване на формата ѝ.

За първи път се среща с Де Ниро на снимачната площадка на филм през 2015 г. Благодарение на впечатляващия си опит в областта на бойните изкуства, тя е включена във филмова роля, която съответства на уменията ѝ – участие, което за първи път я запознава с носителя на „Оскар“. Двамата се запознават на снимачната площадка по време на работата по филма „Стажантът“ от 2015 г., където тя играе инструктор по тайчи, който помага на героя на Де Ниро.

През август 2021 г. двойката предизвиква слухове за романс, когато са забелязани да се държат за ръце по време на ваканция в Южна Франция. Те бяха видени близо един до друг, докато слизаха към луксозна яхта, където се присъединиха към група приятели. По-късно са забелязани да се целуват на яхтата, както се вижда на снимки, получени от The Daily Mail. Изданието съобщи, че луксозната лодка е принадлежала на бизнес партньора на Де Ниро – милиардера Джеймс Пакър.

За последно Чен и Де Ниро бяха заснети заедно да напускат ресторант Giorgio Baldi в Санта Моника през март 2023 г. Според снимките, получени от Daily Mail, те са били щракнати заедно с Харви Кайтел и Били Кристъл, които са вечеряли с тях.

По публикацията работи: Венета Николова