Реклама

телефон: +359 988 758 106

Коледа идва, възползвайте се от Коледно-медийна промоция с 60 % отстъпка
 Коледното ни предложение включва:
Две рекламни статии с ваш текст
Публикуването им във фейсбук страници с обща аудитория над 400 хиляди последователи
Поставяне на вашата рекламна публикация с линк и снимка на Story за 24 часа във Facebook страницата на медия „Нова Вест“
Поставяне на статията в „Акценти“ за 3 дни в “Нова Варна” Само за 230 лв. от редовна цена 530 лв. 

Валидна промо цена от 02.12.2019 до 31.12.2019г.

„Нова Вест“ е медия за социално споделяне на новини.

Отличаваме се от всички останали с оригиналната си визия, иновативен дизайн и социално отношение към новините. Нашите читатели са от всички възрастови групи и с различно социално положение. Цели 90% от аудиторията на сайта са от България. Съотношението мъже:жени е с под 10% в полза на мъжете.
27.5% от посетителите са на възраст между 1-24г., 33.5% са между 25-34 г, а останалите 39% са над 35 години. В пиковите часове повече от 200 души четат сайта едновременно. Според данните на Google Analytics „Нова Вест“ има над 1 187 000 реални потребители досега и генерира над 300 000 прегледа месечно.

 

ПЪЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ

БАНЕРНА РЕКЛАМА
В случай, че Вашата рекламна кампания е с конкретен период на провеждане, ние Ви предлагаме избор между няколко варианта за ефективност на банера. Тарифите са крайни, а минималният период за поръчка е 10 дни. Ако имате предварително определена сума за реклама, но нямате фиксиран период за кампанията си, можете да договаряте индивидуално рекламният си пакет. Може да избирате между разнообразни рекламни площи и гъвкаво ценообразуване.
МЕДИЙНИ УСЛУГИ
Освен стандартна реклама, ние можем да Ви предложим и различни медийни услуги, които са подходящи както за големи, така и за малки фирми. Те включват: публикуване на съобщения, авторски текстове, разпространение в социални мрежи и други. С нас вие отразявате професионално своето събитие.
КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ
За Вашия публичен профил и представяне, ние Ви предлагаме специализиран набор от консултантски услуги – корпоративен и личен интернет PR. Разчитайте на нас за организацията на Вашето бизнес или тематично събитие. Дългогодишният ни опит при професионалното управление на реклама в интернет ще допринесе за бизнес успехи и просперитет.

ПЪЛНА ЦЕНОВА ОФЕРТА

МАКЕТ ГЛАВНА СТРАНИЦА

nova-vest-baneri-1jpg-large

МАКЕТ ВЪТРЕШНА СТРАНИЦА

nova-vest-baneri-2jpg-large