Реклама в национална медия „Нова Вест“

blank

Рекламни услуги на медия “Нова Вест”:

blank

🏖️Възползвай се от тройна промоция за своя бизнес и бъди на гребена на вълната🌊 това 🌞лято с национална медия „Нова Вест“. 🏝️Получи тройна промоция:

Три вида промоции в периода 13.07-31.08.2021г. :

📝 Рекламна публикация + Co-Host на вашето лятно събитие + Facebook промоут на рекламната статия САМО за 190 лв. без ДДС🍹
 • (с предварително изготвен и одобрен текст от клиента)

🔔 Рекламна публикация + включено промотиране на рекламната статия САМО за 150 лв. без ДДС 🏖️
📢 Co-Host на вашето лятно събитие САМО за 45 лв. без ДДС 🌊

Реклама в национална медия „Нова Вест“
e-mail: novavest.bg@gmail.com
телефон: +359 883 454 144

Рекламирайте вашето лятно събитие, чрез Co-Host в една от най-големите Facebook страница в България. Facebook страницата на медия „Нова Вест“ е с над 323 хил. активни последователи.

При добавянето на събитието, активните потребители на медия „Нова Вест“ получават известия за вашето събитие. Така получавате и аудиторията на медията.

Промоционална цена до края на м. август: 45 лв. без ДДС вместо 100 лв. без ДДС

За всеки нов клиент медия „Нова Вест“ е приготвила изненада – 50% от цената на банери и PR публикации:

НОВИНАРСКА ЕЛЕКТРОННА МЕДИЯ – NovaVest.BG

blank

„Нова Вест“ е национална медия, която има за цел да бъде обществено полезна и да отразява всички новини от България и света.
Медията притежава и по-голям капацитет да представя задълбочено и многостранно събитията, фактите и новините, благодарение на националния си обхват от читатели. Акцентът на медия “Нова Вест” е модерният подход към новините, със силен авторски журналистически и визуален почерк. Силно изразена чуваемост към призивите и проблемите на българските граждани.
Медия “Нова Вест” разполага с една от най-големите фейсбук станици в България – аудитория с близо 308 000 последователи.

Нашите читатели са от всички възрастови групи и с различно социално положение и от цял свят. Аудиторията на сайта предимно е от цяла България, но и също така активно ни четат българи в чужбина. Над 70% от посетителите са над 25 г. възраст, а останалите са между 18-25 г. В пиковите часове повече от 400 души четат сайта едновременно. Над 60% от аудиторията на медия „Нова Вест“ е от София и областта. Според данните на Google Analytics за месец март 2020 г., „Нова Вест“ има близо 300 000 реални потребители и е генерирала близо 1 000 000 прегледа.

Медия “Нова Вест” е одобрена за най-съвременните системи на Google – AMP  и Facebook – Instant Aritcles за „внезапно“ зареждане на съдържанието, което доставя по-добро потребителско изживяване.

blankblankblankСоциални канали на медия “Нова Вест:
Facebook страница на “Нова Вест”
Twitter на “Нова Вест”
Instagram на „Нова Вест“

Медия “Нова Варна” също така предлага и публикуване на PR материали във връзка с уведомления за инвестиционни предложения или намерения, обяви, търгове и тн. – 132 лв. с ДДС

В медия “Нова Вест” можете да получите огромно разнообразие от рекламни услуги, както класически, така и иновативни:

 • PR публикации
 • Интервюта
 • Политически интервюта
 • Банерна реклама
 • Политическа реклама
 • Публикуване на рекламни видеоклипове и публикации във Facebook страницата на медия “Нова Вест”
 • Публикуване в социалните мрежи на “Нова Вест” – Facebook, Instagram и Twitter 

ИНОВАТИВНИ УСЛУГИ:

 • Публикуване на рекламни видеоклипове и публикации във Facebook страницата на медия “Нова Вест”;
 • Качване на Интерактивна история (Story) с линк към рекламна PR публикация на 100% видимост за 24 часа;
 • Реклама в Инстаграм на “Нова Вест”;
 • Host/Co-Host Facebook Event във Facebook страницата на медия „Нова Вест“;
 • Закачане(Pin to top) във Facebook страницата на „Нова Вест“;

Регионална медия „Нова Варна“ е част от портфолиото на национална медия „Нова Вест“

БАНЕРНА РЕКЛАМА
В случай, че Вашата рекламна кампания е с конкретен период на провеждане, ние Ви предлагаме избор между няколко варианта за ефективност на банера. Тарифите са крайни, а минималният период за поръчка е 10 дни. Ако имате предварително определена сума за реклама, но нямате фиксиран период за кампанията си, можете да договаряте индивидуално рекламният си пакет. Може да избирате между разнообразни рекламни площи и гъвкаво ценообразуване.
МЕДИЙНИ УСЛУГИ
Освен стандартна реклама, ние можем да Ви предложим и различни медийни услуги, които са подходящи както за големи, така и за малки фирми. Те включват: публикуване на съобщения, авторски текстове, разпространение в социални мрежи и други. С нас вие отразявате професионално своето събитие.
КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ
За Вашия публичен профил и представяне, ние Ви предлагаме специализиран набор от консултантски услуги – корпоративен и личен интернет PR. Разчитайте на нас за организацията на Вашето бизнес или тематично събитие. Дългогодишният ни опит при професионалното управление на реклама в интернет, ще допринесе за бизнес успехи и просперитет.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА РЕКЛАМА

МАКЕТ ГЛАВНА СТРАНИЦА

blank

МАКЕТ ВЪТРЕШНА СТРАНИЦА

blank