Реклама в национална медия „Нова Вест“

Реклама в национална медия „Нова Вест“
e-mail: novavest.bg@gmail.com
телефон: +359 988 758 106

Регионална медия „Нова Варна“ е част от портфолиото на национална медия „Нова Вест“.

ПЪЛНА ЦЕНОВА ОФЕРТА

„Нова Вест“ е национална медия, която има за цел да бъде обществено полезна и да отразява всички новини от България и света.
Медията притежава и по-голям капацитет да представя задълбочено и многостранно събитията, фактите и новините, благодарение на националния си обхват от читатели. Акцентът на медия “Нова Вест” е модерният подход към новините, със силен авторски журналистически и визуален почерк. Силно изразена чуваемост към призивите и проблемите на българските граждани.
Медия “Нова Вест” разполага с една от най-големите фейсбук станици в България – аудитория с близо 300 000 последователи.

Нашите читатели са от всички възрастови групи и с различно социално положение и от цял свят. Аудиторията на сайта предимно е от цяла България, но и също така активно ни четат българи в чужбина. Над 70% от посетителите са над 25 г. възраст, а останалите са между 18-25 г. В пиковите часове повече от 400 души четат сайта едновременно. Според данните на Google Analytics за месец март 2020 г., „Нова Вест“ има близо 300 000 реални потребители и е генерирала близо 1 000 000 прегледа.

Медия “Нова Вест” е одобрена за най-съвременните системи на Google – AMP  и Facebook – Instant Aritcles за „внезапно“ зареждане на съдържанието, което доставя по-добро потребителско изживяване.

Социални канали на медия “Нова Вест:
Facebook страница на “Нова Вест”
Twitter на “Нова Вест”
Instagram на „Нова Вест“

Медия “Нова Варна” също така предлага и публикуване на PR материали във връзка с уведомления за инвестиционни предложения или намерения, обяви, търгове и тн. – 132 лв. с ДДС

В медия “Нова Вест” можете да получите огромно разнообразие от рекламни услуги, както класически, така и иновативни:

  • PR публикации
  • Интервюта
  • Политически интервюта
  • Банерна реклама
  • Политическа реклама
  • Публикуване на рекламни видеоклипове и публикации във Facebook страницата на медия “Нова Вест”
  • Публикуване в социалните мрежи на “Нова Вест” – Facebook, Instagram и Twitter 

blank

blank blank

ИНОВАТИВНИ УСЛУГИ:

  • Публикуване на рекламни видеоклипове и публикации във Facebook страницата на медия “Нова Вест”
  • Качване на Интерактивна история (Story) с линк къмрекламна PR публикация на 100% видимост за 24 часа
  • Реклама в Инстаграм на “Нова Вест”

БАНЕРНА РЕКЛАМА
В случай, че Вашата рекламна кампания е с конкретен период на провеждане, ние Ви предлагаме избор между няколко варианта за ефективност на банера. Тарифите са крайни, а минималният период за поръчка е 10 дни. Ако имате предварително определена сума за реклама, но нямате фиксиран период за кампанията си, можете да договаряте индивидуално рекламният си пакет. Може да избирате между разнообразни рекламни площи и гъвкаво ценообразуване.
МЕДИЙНИ УСЛУГИ
Освен стандартна реклама, ние можем да Ви предложим и различни медийни услуги, които са подходящи както за големи, така и за малки фирми. Те включват: публикуване на съобщения, авторски текстове, разпространение в социални мрежи и други. С нас вие отразявате професионално своето събитие.
КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ
За Вашия публичен профил и представяне, ние Ви предлагаме специализиран набор от консултантски услуги – корпоративен и личен интернет PR. Разчитайте на нас за организацията на Вашето бизнес или тематично събитие. Дългогодишният ни опит при професионалното управление на реклама в интернет, ще допринесе за бизнес успехи и просперитет.

ПЪЛНА ЦЕНОВА ОФЕРТА

МАКЕТ ГЛАВНА СТРАНИЦА

blank

 

МАКЕТ ВЪТРЕШНА СТРАНИЦА

blank