Подпомогнаха деца на служители на пожарната в Пазарджик (СНИМКА)

69

За пореден път служителите от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Пазарджик и нейните структури в региона демонстрираха своята човечност, съпричастност и колегиалност. Израз на това са събраните в рамките на няколко месеца суми в помощ на семейства на техни колеги работили в пожарната, но които за съжаление вече не са между нас.

В благотворителната инициатива се е включило активно дружеството на СФСМВР в пазарджишката пожарна, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Пазарджик. Събраните средства бяха връчени от директорът на дирекцията комисар Ангел Дудов на Георги Нанов – син на служителка в РДПБЗН-Пазарджик, на Константин и Наско Бостанджийски – деца на огнеборец от местната районна служба. Така пожарникарите се надяват, че ще подпомогнат семействата на младежите, тъй като през тази година Георги ще е абсолвент от Медицинския университет в Пловдив, а на Константин предстои абитуриентски бал, като ученик от Езиковата гимназия в областния град.

Снимка: ОДМВР – Пазарджик

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама