Радостин Василев заяви категорично: Тошко Йорданов е професионален лъжец

466

Това заяви бившият министър на спорта по адрес на Тошко Йорданов от „Има такъв народ“. Припомняме, че Василев излезе с извънреден брифинг вчера

Тошко Йорданов е професионален лъжец. Нека да извадим детектор на лъжата и един единствен въпрос: За Сталийски ли ми казахте да не закачам, или за Гроздан Караджов? Това да е въпросът Беше до моето бюро в Министерски съвет и ми каза: Пич, Дългият ме праща, недей ходи повече там в ресторанта на Сталийски. Недей прави видеозаписи с камерите, недей, пък и да не хвърляме сега към Гроздан Караджов напрежение, защото има достатъчно.

Радостин Василев: Действията на Слави Трифонов водят до изчегъртване на държавата. Мафията проби в ИТН!

Това заяви министърът на спорта в оставка и напуснал ИТН Радостин Василев в студиото на bTV.

ИТН пуснаха скандален запис с изнудване на отцепниците (ВИДЕО)

„Всички народни представители минаха 2-3 теста за лоялност. Екип от професионалисти в продължение на час-два задават стотици въпроси и в зависимост от резултатите хора от партията бяха подложени на детектор на лъжата. Единият беше Георги Георгиев. Това е практика, когато ръководството се съмнява в лоялността на някого и никога не е практика, когато ние се съмняваме в лоялността на ръководството“, добави той.

„Тошко Йорданов е единственият, който отказа да се подложи на тест за лоялност и не е правил такъв. Можете да го попитате“, допълни Василев.

По публикацията работи: Пламена Сутева