Един загинал и петима пострадали при тежки катастрофи във Варненско (СНИМКА)

174

Сред пострадалите има и 2-годишно дете, съобщиха от полицията

При ПТП по пътя Варна – Добрич, станало днес около 15:20 ч., е загинал водач на лек автомобил. По първоначални данни, при произшествието, станало на около 2 км. от с. Любен Каравелово 45-годишен водач на л.а. „Хюндай“ се е блъснал в крайпътно дърво. На мястото на произшествието се извършва оглед, образувано е досъдебно производство.

Снимка: Facebook/Васил Иванов‎
Пет човека, сред които и 2-годишно дете са откарани  в болница след ПТП, възникнало днес, около 13:45 ч. по пътя Варна – Девня, на разклона за с. Езерово. По първоначални данни т.а. „Митсубиши“ е предприел завой на ляво, при което е отнето предимството на л.а. Фолксваген Голф“, движещ се в посока Варна.  Пострадали са: 57-годишен водач на л.а. „Голф“, дете на 2 години  и жена на 50 год. – пътници в л.а „Фолксваген“, 52-годишен водач на т.а. „Митсубиши и 32-годишен пътник.  На мястото се извършва оглед, образувано е досъдебно производство.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама