Подписка за импийчмънт на Радев набира бързо скорост

670

След като президентът Румен Радев насъска народа за бунт, недоволни граждани пуснаха петиция срещу него. Вече хиляди подписаха и дадоха своя глас за отстраняването на държавната глава.

Ето какво гласи текстът към петицията:

„ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ?!

Откакто заема длъжността президент, ТОЙ успя да наложи невиждан хаос в отношенията между институциите, незачитане на парламента, неспазване на Конституцията на Република България и йерархията на властите.
ТОЙ призовава народа към метеж. Призовава за външна политика, отдалечаваща я от Европейския съюз и от водещите партньорски страни в НАТО и приближаваща я към недемократични режими в очевидно противоречие с националния интерес.
ТОЙ работи против държавата си, солидаризирайки се с главната опозиционна партия БСП(бивша комунистическа).
Тези провокации на Радев не може и не трябва да останат без последствия.
Не може на върха на държавата да има прокремълски провокатор, който вместо да обединява, да разделя нацията с хибридните си изяви.
Не може той да е главнокомандващ на въоръжените сили. Това е въпрос на национална сигурност.
С позициите си Радев ясно показа от коя страна на разделителната линия в съвременния свят стои и това не е на страната на България.

Или си за България, или си за сегашния й президент!

Среден път няма!

ИМПИЙЧМЪНТ – СЕГА!!!“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама