Херо Мустафа отправи предизвикателство в социалните мрежи след посещението си в България

160

Посланикът на САЩ в България сподели снимки от разходката си сред някои от забележителностите във Морската ни столица в социалните мрежи

„Работата на посланик Мустафа й дава възможност да обиколи България и да се запознае с нейната естествена красота и невероятно културно наследство. При скорошното си пътуване до Варна, тя посети Римските терми и двореца Евксиноград.“

Това съобщиха от посолството на САЩ в София, призовавайки последователите си в социаните мрежи: „Споделете в коментарите отдолу любимите си места в България, които всеки посетител трябва да види“.

Снимка: U.S. Embassy Sofia
Снимка: U.S. Embassy Sofia

Припомняме, че преди малко повече от две седмици посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа посети морската столица заедно с още дипломати и вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, запознавайки се с работата на Военноморския координационен елемент.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама