Появи се знак от извънземни с коронавирусно съобщение в Англия (ВИДЕО)

3397

За произхода на кръговете в полетата изследователите спорят вече редица години наред

Хипотези се изказват най-различни, но и до момента няма еднозначен отговор на този въпрос. По-рано стана ясно, че във Великобритания се появи първият за 2020 година кръг в полето. А на 28 май в графство Уилтшир се появи нова рисунка. Този път обаче тя бе по-странна от всякога, защото не приличаше на нито една от предишните пиктограми.

Потребителите в мрежата веднага откриха известно сходство на рисунката с изображение на коронавируса, от който в момента страда цялото човечество. Уфолозите веднага заговориха за възможна връзка между извънземни и появата на вируса на Земята, тоест, че заразата е тяхно дело.

Като потвърждение те сочат към теорията на британския учен, който заяви, че коронавируса може да е долетял от космоса през декември 2019 година. Вероятно, смятат уфолозите, пришълците искат да ни съобщят нещо, но какво точно – си остава загадка.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама