Окончателно: Жената до Божков остава в ареста

197

Елена Динева, жената на хазартния бос Васил Божков, остава в ареста

Това реши преди минути апелативният специализиран съд в София. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване, предава „24 часа“.

Елена Динева е обвинена за участие в престъпна група, ръководена от мъжа й. Той е в Обединените арабски емирства и се чака екстрадирането му.

Преди седмица предната инстанция – специализираният съд, реши, че няма опасност Динева да се укрие, ако излезе на свобода. Още не била отпаднала обаче опасността от извършване на престъпление, което да попречи на разследването.

Днес Динева отново се е явила лично пред съда, както направи и миналата седмица. Според очевидци тя е била докарана с камионетка в сградата на ул. „Черковна“ малко преди 10 ч. сутринта.

Динева била в добро състояние на духа. Говорила кратко пред магистратите, накрая дори не се възползвала от правото на последна дума.

 

По публикацията работи Снежина Раева

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама