Мария: Никога не съм оставала без мъж

160

Певицата Мария, която скоро имаше рожден ден, направи едно много лично и сериозно признание в телевизионния ефир. През седмицата тя даде интервю, в което разказа за бъдещите си проекти и още нещо.

От дума на дума стана ясно, че фолк дивата отново се носи на крилете на любовта. Всъщност, самата тя подчерта, че никога не слиза от тях, защото именно романтичните отношения ѝ дават енергия и щастие, без които тя не може. Мария гордо заяви, че никога не е оставала без мъж до себе си, предполагаме че и в момента е така, пише woman.bg.

Нещо повече – тя разкри, че самата тя е „човек на сватбите“ и много би искала да мине отново под венчилото, въпреки че ще ѝ бъде за трети път. Мария сподели още, че изпитва силно желание и да забремнее с второ дете, тъй като дъщеря ѝ Марая вече е достатъчно пораснала.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама