Японска авиокомпания подарява 50 000 билета на чужденци

24

Japan Airlines подарява на чужденци 50 хил. двупосочни билета до различни части на Япония за следващото лято, пише CNN, цитирани от economic.bg.

Кампанията за безплатните билети цели да насърчи туристите да разгледат по-малко посещаваните части на Япония и така да понижи потока от чужденци към Токио от 1 юли до 30 септември 2020 г., тъй като тогава японската столица ще е домакин на Летните олимпийски игри.

Къде е уловката? За да спечелят от безплатните билети, кандидатстващите трябва да са граждани на друга страна и чрез картата Mileage Bank на Japan Airlines да имат статут на често пътуващи. Освен това няколко дни след кандидатстването няма да е ясно за къде ще е пътуването с безплатния билет.

Японската авиокомпания ще препоръчва по 4 мести дестинации, между които да се избере, а излитанията ще се извършват от летища Haneda в Токио, както и Itami и Kansai в Осака. Семейства и приятели, пътуващи заедно, могат да кандидатстват като група (от максимум 4 човека) и да летят с един билет. Участващите в томболата ще разбират получават ли безплатен билет в рамките на 3 дни след кандидатстването.

Повече подробности за томболата на Japan Airlines ще бъдат представени в началото на януари, а възможността за участие ще е отворена от края на февруари. Кандидатурите ще се разглеждат на принципа „Първи по време, първи по право“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама