Младоженка поиска от сватбения фотограф да ѝ върне парите, ако се разведе

46

Булка във Великобритания е поискала от сватбен фотограф да ѝ върне парите за направените снимки, ако тя се разведе, разказа порталът Reddit цитиран от БГНЕС.

Фотографът публикувал скриншот на електронното писмо на младоженката, като пояснил, че отказва да направи снимките при такова условие. „Сватбата ще се проведе пред юни в Лондон. Бюджетът е 1500 паунда”, написа той.

Предварително си искане да ѝ бъдат върнати парите в случай на развод младоженката обяснила с довода, че след развода сватбените снимки нямало да са й нужни.

„Моля, известете имате ли такова условие в договора, а ако не, може ли да го включите. Благодаря!”, написала клиентката.

Публикацията бързо събра стотици коментари.

„Кой изобщо ще се съгласи на такова нещо? Това е пълно безумие”, възмущаваха се част от ползвателите. „Тоест заради неспособността ти да запазиш брака си трябва да плащат хора, на които си платила за сватбените снимки?”, негодуваха други. „А дали и църквата трябва да подписва такъв договор? Или цветарския магазин! Или пекарната?”, иронизираха трети.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама