12-годишната дъщеря на Джоли потресе всички (СНИМКИ)

629

Анджелина Джоли направи нещо изненадващо за децата си, които изненада всички.

Наследниците на холивудската актриса и бившия ѝ съпруг — Брад Пит бяха изведени на разходка от тяхната майка ден след Коледа, пише fakti.bg.

Джоли и четири от децата ѝ бяха уловени от папараци в Лос Анджелис докато търсят заведение, в което да закусват.

Снимка: hollywoodlife.com

Интересът на всички бе прикован от това колко много са пораснали децата на разведената звездна двойка, тъй като те рядко могат да бъдат снимани от фотографи.

43-годишната актриса бе със 17-годишния Мадокс, 14-годишния Пакс, 13-годишната Захара, 12-годишната Шейло и 10-годишните близнаци Нокс и Вивиен.

Джоли носеше черни ниски обувки, черни прилепнали панталони, бяла риза и широка черна жилетка. Американските таблоиди коментираха, че актрисата изглежда много свежа и дори сияеща — нещо, което рядко се забелязваше у нея в последно време.

И макар визията на Джоли да бе достатъчно интригуваща, цялото обществено внимание бе приковано към дъщеря ѝ Шейло, която продължава да се облича като момче.

Снимка: hollywoodlife.com

По време на семейната разходка тя носеше мъжки бермуди, качулка и маратонки. Злите езици веднага започнаха да коментират, че детето не само се облича с момчешки дрехи, но също така е усвоила маниери и има прическа, типични за момчетата. Говори се дори, че в бъдеще Шейло възнамерява да претърпи и операция за смяна на пола.

Анджелина Джоли заедно с дъщеря си Шило Джоли-Пит по време на кинопрегледа в Ню Йорк. 09 януари 2018 г.

Снимка: hollywoodlife.com

След появата на снимките, клюкарските издания зад океана побързаха да коментират, че ведрото настроение на семейството още веднъж доказва, че актрисата има отлични отношения с наследниците си, за разлика от Брад Пит, с който по-големите момчета не искат да общуват.

Измина по-малко от месец от както Джоли и Пит сключиха споразумение за съвместно попечителство над деца, но въпреки разпореждането на съда, се шушука, че децата ходят с нежелание при баща си.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама