Звездните сватби на 2018 година

49

В края на годината се правят равносметки, класации и ревизии на изминалите 12 месеца. И ние решихме да поровим в архива си, вадейки от него сватбите на 2018.

Нямаше как да пропуснем подобна впечатляваща галерия от известни дами с прекрасни бели рокли, защото ако трябва да изброим само едно светско събитие на изминалата година, то това е именно сватба – кралската венчавка на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл. Представяме ви някои от сватбите, които попаднаха в полезрението ни я с пищността си, я с роклите, я заради младоженците или пък гостите им, пише eva.

Меган Маркъл и принц Хари

Тя бе в уникална рокля на Givenchy, той я чакаше притеснен пред олтара и първите му думи бяха „Изглеждаш невероятно“. Да, наистина изглеждаше невероятно. Подробности за роклята й може да прочетете тук и тук. А детайлна галерия от сватбата им може да разгледате тук.

Принцеса Юджийн и Джак Бруксбанк

Тя е една от най-усмихнатите принцеси и пак с усмивка каза „ДА“ на избраника си. Внучката на кралица Елизабет II бе в рокля на Peter Pilotto. Кумове бяха сестра й Беатрис и братът на младоженеца Томас. В катедралата „Сейнт Джеймс“, където се състоя венчавката, бе и почти цялото кралско войнство – Уилям и Кейт, Меган и Хари, кралица Елизабет II и принц Филип, двамата горди и щастливи родители принц Андрю и Сара Фъргюсън, принц Чарлз, принцеса Ан. Повече за гостите и тоалетите може да прочетете тук, а снимки от сватбата може да видите тук.

Гуинет Полтроу и Брад Фалчук

Двамата са двойка от 4 години, след като актрисата се раздели с бившия си съпруг Крис Мартин. Фронтменът на групата „Колдплей” обаче не беше сред гостите на сватбеното парти в Хемптънс, Лонг Айлънд. Сватбеното тържество се състоя в имението на Полтроу близо до брега на океана. Сред гостите бяха Робърт Дауни Джуниър, Стивън Спилбърг със съпругата си Кейт Капшоу, Камерън Диас със съпруга си Бенджи Маден, Джери Зайнфелд. Снимки може да видите тук.

Киара Ферани и Федерико Лучиа

31-годишната Киара и 28-годишният Федерико се постараха да оставят незабравим спомен от своя сватбен ден. А той бе организиран в няколко части, които 14-те милиона последователи на Киара в Instagram можеха да следят всеки момент благодарение на създадения за събитието хаштаг #TheFerragnez. За гостите бе осигурен специален чартърен полет от Alitalia, който да ги отведе до Сицилия и старинното имение от XVIII век Palazzo Ducecio. След романтичния ритуал, партито продължи в луксозния хотел Dimora delle Balze. По време на самата церемония и на коктейла след нея, Киара блестеше в пищни рокли Dior Couture, създадени само за нея от творческия директор на бранда Мария Грация Кюри. Снимки вижте тук.

Венсан Касел и Тина Кунаки

51-годишният френски актьор (и бивш съпруг на Моника Белучи) Венсан Касел сключи брак със своята любима от две години, 21-годишният топмодел Тина Кунаки. В интервю преди известно време актьорът заяви: „Не е честно – аз съм на 51 и се женя за 21-годишно момиче. Но любовта не винаги е честна“. След това обаче той добавя, че е силно влюбен и със сигурност двамата ще си направят бебета. Още може да прочетете тук.

Ник Джонас и Приянка Чопра

Три дни яли пили и се веселили. Такова беше положението със сватбата на двамата. Тъй като са представители на различни култури, имаше две церемонии: християнска и хиндуистка. Дворецът Умаид Бхаван приюти всички гости на влюбените, които споделиха с тях специалните моменти. Младоженците бяха облечени в Ralph Lauren, а булката бе с впечатляващ 23-метров воал.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама