Млада пловдивчанка приземи колата си в подлез (СНИМКA)

41

Автомобил е „акостирал“ в подлеза на баня „Старинна“ тази нощ, съобщава Trafficnews. 

При инцидента, възникнал около 3 часа и 15 минути, червен ван е полетял право през стълбите на пешеходното съоръжение и се е забил в един от павилионите, изградени в подлеза.

До там се е стигнало, след като 18-годишно момиче опитало да направи ляв завой на кръстовище между бул. „Цар Борис ІІІ Обединител“ и бул. „Шести септември“. Лекият автомобил „Мицубиши“ е паднал в подлеза на Баня Старинна.

18-годишната водачка на червения автомобил е с едномесечен стаж зад волана. За щастие не е пострадала, няма и данни за употреба на алкохол. Материалните щети обаче са големи.

Снимка: trafficnews.bg

Стъклената витрина на първия обект е изпочупена, а основният проблем е, че в него се помещава СОТ системата на целия подлез. Продавачки от магазини в подлеза се чудят какво да правят, тъй като ако отворят врата, има опасност върху тях да паднат стъкла.

Рано тази сутрин катастрофиралият автомобил е изтеглен, а подлезът почистен, но решение на проблема с компрометирания обект все още няма. Каменните блокове на стъпалата към подлеза са изпочупени и разместени.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама