Мелания Тръмп скандализира света с якето си (СНИМКИ)

39

Първата дама на Съединените американски щати Мелания Тръмп беше подложена на остри критики, защото тръгна на среща с деца на мигранти с яке „Изобщо не ми пука, а на теб?“, предадоха световните агенции.

Връхната дреха, с която беше облечена съпругата на президента Доналд Тръмп при качването си на самолета, предизвика бурна реакция и в социалните мрежи, пише fakti.bg

Снимка: AP

По-късно Мелания Тръмп посети център за настаняване на мигранти на границата с Мексико. Там първата дама се среща с деца и служители на центъра. Визитата ѝ беше направена на фона на полемиката, свързана с миграционната политика на президентската администрация.

Снимка: Facebook

 

При встъпването си в длъжност Доналд Тръмп обеща да спре нелегалната миграция, а в мерките е предвидено и изграждането на стена по границата с Мексико. Наскоро обаче Тръмп подписа закон, с който ще спре разделянето на деца от техните родители мигранти.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама