Забелязано на плажа: Новият хит на Черноморието през лято 2018 (СНИМКИ)

1080

Сигурно много пъти сте се заглеждали по цветни и тънки кърпи по екзотични плажове в цял свят. Какво по-хубаво от красива, лека и мека кърпа, която не задържа пясък и пасва страхотно на слънчев загар!

Благодарение на LEMONICAL, ултратънките кърпи за плаж са вече достъпни и в България! Специални селекции красиви, наситени цветове, екзотични шарки, естествени памучни материи и дори кръгли форми!

Предимствата на кърпите LEMONICAL?

– Мултифункционални – плаж, спорт, баня, пътуване, подарък…

– Красиви цветове + 100% памук;

– Леки и компактни + попивни и бързосъхнещи;

– Запазват цветовете си след многобройни пранета и слънчеви бани;

– Нежни към кожата, идеални за деца и бебета;

– Не задържат пясък.

Колко кърпи побирате в плажната си чанта? 2-3? С кърпите LEMONICAL може да вземете няколко кърпи в една плажна чанта без никакъв проблем!

Интересен факт е, че клиентите на LEMONICAL активно участват в популяризиране на бранда.

Ако сте клиент на марката, Ви е направило впечатление личното отношение на екипа към всяка поръчка. Доста често се формира разговор за следващото пътуване: какво може да се прави там, къде какво може да се види, последвано от пожелания за весело изкарване и обещания за снимки…

Така целогодишно пристигат запечатани мигове от цял свят, а всяка снимка носи настроението на човека, който я изпраща. Така брандът LEMONICAL получава свеж и индивидуален облик, рефлектиращ емоциите (и ваканциите) на мнооого хора!

Както самият екип ни сподели: „Неведнъж са ни се обаждали в последния момент, преди да излетят за чужбина на почивка, и сме изпращали кърпи, адресирани до клиенти, директно в хотела им“.

Единственият проблем е да избереш САМО ЕДНА кърпа! Наистина е голям проблем, защото всички са ужасно красиви, меки и леки!

LEMONICAL предлага 4 вида продукти: тънки кърпи, тънки кърпи Deluxe, пухкави хавлии и кръгли кърпи (т.нар. Roundies).

Асортиментът е толкова добре подбран, че те кара да искаш всички! Трябва да се вслушаш в себе си – тогава ще откриеш нея – перфектната кърпа, идеална за теб! „Да, Bubble Gum Roundie е моята! А може би Aymara…“

А когато най-накрая разпознаеш своята кърпа и я получиш, неизменно ти се иска да я заведеш на красив плаж и да изпратиш свои креативни снимки на екипа.

Така LEMONICAL става неизменна част от живота ни, превръщайки се в любимия аксесоар – така, както ние ставаме част от техния живот.

Това се казва истинско приятелство!

Добрите новини продължават:

Всеки, закупил кърпа Lemonical, получава подарък – раничка, както и ръчно написано послание. А при поръчка на повече от един артикул доставката е напълно безплатна.

Открий своята нова емоция тук: www.lemonical.com

И разбира се, споделяй с Lemonical снимки от своите любими мигове на плажа!

#nomoreboringtowels

LEMONICAL са тук, за да ни напомнят, че животът е цветен и трябва да го живеем навън, сред природата. Да пътуваме. Да опознаваме света и себе си чрез него.

Харесайте Lemonical във Фейсбук:


*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!

За реклама: https://novavest.bg/реклама