Подготвиха ли се варненци за плажа – спазиха ли обещанието си Happy Life? Истината черно на бяло

143

Ето, че дългоочакваното лято е вече тук. Това може да попречи на тренировките на тези, които не обичат жегата. Или пък да ни съблазни да предпочетем плажа, пред престоя в залата? Това основателни причини ли са, за да се откажем от мечтаната фигура?
Напротив! – Мотивацията ни трябва да е двойна, защото банските трябва да ни стоят перфектно, а портокаловата кожа да е само спомен.

Спортен център Happy Life – slim and shape club е мястото, което прави тренировката част от ежедневието ни и не може да ни омръзне дори и през лятото.
Ще попитате защо? – Защото резултатите са измерими и са факт и когато вече си започнал промяната, няма как да се откажеш от това което си постигнал, каквито и съблазни да те предизвикват. Освен това Happy Life не е поредния спортен клуб. Тук е мястото, в което хората общуват, споделят постигнатите резултати и се забавляват, докато спортуват – Уюта и удобството на залата те карат да се чувстваш като у дома.

Happy Life – slim and shape club отвори врати преди само 7 месеца, но този период беше напълно достатъчен, за да покажат своята ефективност и ни доказаха, че наистина е възможно да изгорим до 3000 калории за 30 минутна тренировка.

Поговорих си с други редовни клиенти на Happy Life и ето нагледно техни проследени резултати, измерени с уреда InBody и реалната разлика за период от 2 месеца :

От таблицата може да видите подобрението в процентното съдържание на мускулната маса и мазнините в тялото, както и да направите разликата преди и след. InBody 120 измерва също и oбщия обем вода, белтъци и минерали, за да сте наясно със здравословното състояние на тялото си.

Тайната на ефективната терапия е използването на вакуум за увеличаване изгарянето на мазнините. Въздейства се върху по-дълбоките слоеве на кожата, където се натрупват най – големи количества мазнини – бедрата, седалището, кръста и корема – най-проблемните зони на всяка жена. Освен с вакуум, уредите стимулират оформянето на фигурата с инфрачервени лъчи, арома и хромо терапия. Комбинацията явно прави чудеса с премахването на целулита, резултатите на кантара и цялостния Ви външен вид.

Съвсем отскоро Happy Life имат и страхотни предложения за ускоряване на резултатите със 100% Натурални билкови добавки и имуностимулатори. Продукти, с доказани качество и произход, с богата гама от вкусове и аромати, без изкуствени консерванти и оцветители. На място при тях може да си закупите и протеинови шейкове в различни разфасовки и протеиново десерти – спасението, когато Ви се дояде нещо сладко.

Освен иновативните вакуум уреди Body Shape – бягаща пътека затворена в капсула, от кръста на долу, INFRASHAPE HORIZONTAL – затворен в капсула велоаргуметър, с който въртиш педалите в легнало положение, и Rollshape – иновативна технология за лимфен дренаж – уреди, които ще преборят и най-упорития целулит , спортният център предлага на своите посетители и мултифукционален силов уред, подходящ за тренировка на всяка част от тялото, който притежателите на карти могат да ползват безплатно. Също така са Ви осигурили степер и йога топки за Вашите упражнения в удобна отделна спортна зона.

Изненадите продължават! – до края на месец юни имате възможност да се възползвате от атрактивната промоция на Happy Life – за всеки закупил карта за 8 или 12 посещения, са приготвили подарък – 100% Натурален екстракт от зелен чай с какао, който да Ви помогне да постигне желаните резултати по-бързо и е доказано ефективен.

Проследете всички промоции на Happy Life, които предстоят като последвате Facebook страницата :

Или си запишете час на тел: 0879 660 770 и ги посетете на адрес: Варна ул. „Тодор Пенев“ 7

Усмихнатия персонал от професионален фитнес инструктор и кинезитерапевт Ви очакват, за да Ви помогнат да постигнете мечтата си по-бързо.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама