Дева: Прекрасно време за поява на положителни емоции

68

Овен
Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е най-подходящия ден за това.Постарайте се да направите всичко възможно, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия евентуален любим човек, а и случващото се да компроментира никого.

Телец
Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.

Близнаци
Много ще бъде важно днес за Вас мнението на приятелите Ви, за Вашия любим човек. Ако се вслушате в техните симпатии и одобрения, този ден ще се окаже много щастлив. Ако не го направите, в душата Ви може да се зародят съмнения, които звездите Ви съветват след зрели размишления да изгоните далеч.

Рак
Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв
Всичко през този ден ще се подрежда много успешно. Лъвовете ще постигат значителни успехи, макар че на практика нищо няма да предприемат за тази цел. Ще успеете да направите добро впечатление на онези, които Ви заобикалят, а от това може да се възползвате, и да реализирате многообещаващи запознанства. Влюбените ги очакват приятни сюрпризи. Денят е много подходящ за романтични срещи. Лъвовете, намиращи се в процес на търсене на своята „половинка”, е добре да посетят приятелските купони, на които са поканени, и точно там може да срещнете приятна особа, която няма да устои пред Вашето очарование.

Дева
Прекрасно време за духовното Ви развитие и за поява на положителни емоции. Това, което ще Ви донесе най-голямо удовлетворение са заниманията, свързани с образование, научните проблеми и тези, които са свързани с водещи технологии. Ако имате идея за пътуване или кратко пътешествие, реализирайте го. Съвместен бизнес и научни проекти ще Ви динесат изгода.

Везни
Желанието на Вашия любим човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, действие и даже движение на мисълта, а това ще Ви радва и дразни едновременно. Впрочем, ще Ви се наложи самостоятелно да изчислявате пропорциите на тези чувства. А и да си правите изводи – също…

Скорпион
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска дълго да се занимава с Вашите проблеми. За него те ще бъдат доста просто решими или незначителни. Затова не апелирайте за неговата съвсет или съжаление. По-добре аргументирано докажете, че решаването на този въпрос за Вас е много важно.

Стрелец
Обективостта е като регулярното взимане на храна: тя е съвършено необходима за здравословното съществуване. Сега широтата на Вашите възгледи може да бъде подложена на изпитание. Как ще се справите с това, което и при Вашата разкрепостеност не се побира в никакви рамки? Ще го игнорирате? Ще се вържете? Ще започнете да се съмнявате в себе си или в своя събеседник? Не забравяйте, че най-добрият подход при подобни въпроси се формира от вярата в собствените изводи плюс голяма доза скептицизъм, минус съмненията в себе си и голямо количество умереност.

Козирог
Днес на Вашия любим човек ще се наложи дълго да Ви убеждава в справедливостта на всяко свое твърдение, но Вие, неизвестно защо съвсем няма да му вярвате, дори и да положи за това максимални усилия. Може би пък във Вашата недоверчивост има някакъв резон, за което би трябвало да се замислите?

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. . Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.

Риби
Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да си докаже необходимостта от това или онова действие. За него би било много по- лесно, ако към неговите аргументи се прибавят и Вашите. Само че те трябва да са действително убедителни и несъкрушими, иначе нищо няма да струват.

Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама