Сани Жекова обмисля да спре да се състезава (ВИДЕО)

44

„Изправена съм пред различни възможности и трябва да взема важни решения за живота си оттук нататък. Дали ще са свързани със състезателна или треньорска дейност, развиване на другите проекти, към които проявявам интерес, или създаване на семейство – определено ми предстои да взема важни решения, но все още не бих казала, че съм готова за тях“, каза Сани Жекова.

„В последните две години не успявам да удовлетворя своите лични високи очаквания, защото чисто спортният резултат, който гоня не идва. А това се случва най-често заради обстоятелства, които не са в моите сили. От своя страна това ми действа емоционално, защото понякога просто изпадам в ситуации, в които съм безпомощна. Това естествено не ми харесва и е може би е единственият голям негатив, заради който се замислям дали да продължа да се състезавам“, коментира Жекова.

„Олимпиадата не беше пикът на сезона за мен. Вярно е, че там реално може би постигнах най-добрия си резултат, но знаех, че можем повече. Спортът обаче е такъв – всичко се променя много динамично и определено се нуждаеш и от късмет, за да ти се получат нещата“, на мнение е Сани Жекова.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама