Съдят мъж за брутално убийство край Сливен

36

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Николай К., подсъдим за убийство на мъж в Сливенското село Скобелево.

36-годишният мъж е подсъдим за това, че на 10-ти май м.г. в землището на с. Скобелево умишлено умъртвил възрастен мъж. Убийството е извършено по особено мъчителен начин за убития. Това съобщиха от Окръжна прокуратура-Сливен за Нова Вест.

Подсъдимият работел като пастир в селото. Пострадалият упражнявал същата професия. Двамата пасели поверените им животни на едно и също пасище.

На 10-ти май, Николай К. употребил алкохол. В следствие от това подсъдимият бил видимо разгневен и се зарекъл да убие пострадалия, който се намирал на около 200 метра от него. Николай взел един дървен кол и се приближил до възрастния човек.

Пострадалият с нищо не предизвиквал подсъдимия, но въпреки това той го спънал на земята и започнал да му нанася множество удари с кола (по главата, лицето, врата, гърдите, корема и крайниците). Същевременно подсъдимият започнал да нанася и удари с ритници в корема и гръдния кош на поваления мъж. Упражненото насилие довело до смъртта на пострадалия.

Окръжен съд – Сливен е насрочил заседанието си за 7-ми март.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама