Мъжките суичъри в дамските тоалети – вижте защо са толкова популярни

55
Снимка: Freepik Закупен лиценз от Bolf

Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко в гардероба си. При това не само дамски, но и мъжки модели, които напоследък са толкова предпочитани, заради различната си кройка и комфорт. Нека видим и защо тази дреха е така любима на много дами.

Имат ли място мъжките суитшърти в дамския гардероб?

Може би се чудите могат ли жените да носят мъжки суитшърти? Разбира се. Особено ако търсите по-свободна кройка – мъжките модели обикновено са с по-права кройка и по-дълги в ръцете. Няма правило, което да гласи, че момичетата не могат да купуват мъжки суитшърти. И това, разбира, се е добра новина, защото много хора, независимо от пола, избират облекло въз основа на личен стил, кройка и комфорт.

Мъжките суитшърти може да имат различен дизайн в сравнение с дамските модели, така че е важно да обмислите как биха паснали на формата на тялото ви. Имайте предвид, че размерът е по-голям от дамския, така че ако сте с много дребна фигура, може да се затрудните да намерите правилния размер или.. просто да го носите по-обемен. В крайна сметка е важно да облечете това, което ви кара да се чувствате комфортно и уверени, затова защо не изберете своя нов мъжки суитшърт от Bolf? Ето и някои предложения как да стилизате успешно мъжки суитшърти в дамския гардероб.

Как да комбинирате успешно мъжките суитшърти в дамската визия

Независимо дали харесвате вашите суитшърти къси, широки, с качулка или с цип, е добре да знаете как да ги съчетават, за да имате правилния стил за различните поводи.

За ежедневна визия

Облечете обемен мъжки суитшърт върху тениска и чифт черен клин, къси панталони или тесни дънки за незабавно шикозен тоалет.
За спортно облекло носете суитшърт с дълъг ръкав и качулка върху тениска и чифт джогинг панталони или долнище на анцуг. Можете да наслоите дрехи върху него като добавите дънково яке или бомбър отгоре за допълнителна топлина и стилизирайте с чифт спортни обувки като маратонки или сникърси. Стремете се към едноцветна визия с чифт панталони с широки крачоли и суитшърт в подобен цвят или худи за още една ежедневна вариация на облеклото ви.

За елегантно излъчване

Вкарайте суитшърта в чифт дънки с висока талия и съчетайте със сако и елегантни кожени маратонки и получавате визия за офис облекло. Къс модел или такъв с полуцип пък ще изглежда стилно с миди или мини пола и чифт равни обувки.

За модерна градска визия

Стилизирайте свръх обемен модел до коляното с дълъг ръкав в неутрален цвят с чифт масивни модерни маратонки. Поставете суитшърт под черно кожено яке в комбинация с модерни скини дънки за тренди градска визия.

Как да изберете суитшърт?

Когато избирате суитшърт, имайте предвид няколко неща – материя, прилягане, ципове, джобове, качулка. Ако имате нужда от ежедневен модел, изберете такъв от влагоотвеждаща материя, с който можете да отидете и във фитнеса. При по-студено време пък потърсете плат, който е изолиращ и задържащ топлината. Изберете модел, в който се чувствате комфортно. Помислете и дали ще имате нужда от цип, както и от джобове или качулка за допълнителна топлина.