Айлин от „Ергенът“ преди 8 години: Не се занимавам с карате по мое желание, но все пак го правя

897
Кадър: bTV

За повечето фенове на реалитито „Ергенът“, е ясно, че бащата на Айлин преподава бойни изкуства. Не много хора обаче го помнят и в една друга роля – участник в музикалното състезание „Гласът на България“. Ресми Бобев се яви на кастинг преди 8 години, когато показа таланта си с песента Highway to Hell на AC/DC.

При представянето на Ресми за музикалното предаване, пред камерите се появи и дъщеря му Айлин Бобева. Тогава тя е била само на 15 години, но вече се е занимавала с бойни изкуства, следвайки пътя на баща си. С карате се занимава също и нейният по-голям брат.

„Дъщеря ми също тренира карате. Няма как да не тренира дъщеря ми карате. Това е нашият път“, заяви при представянето си Ресми преди 8 години.

„Не е по мое желание, но все пак го правя. Надявам се някой ден да осъзная, че то ми дава нещо много важно, но все още не съм го осъзнала много“, каза тогава Айлин, когато е била само на 15 години.

При представянето на песента си пред журито на музикалното предаване, децата на Ресми бяха неотлъчно до него и го подкрепяха зад сцената.

Кадър: bTV