Интересни разкрития за миналото на новия “ерген“: Бил е част от поп-фолк компания

163
Снимка: Facebook/ Evgeny Genchev

Оказва се, че Евгени Генчев, новият “ерген“ е бил изпълнител на поп-фолк компанията „Хит мюзик” през 2018 г., когато като гост участва с пианото си в баладата на Лорена и Джордан „Внимавай какво си пожелаваш”.

 

Там участието на Генчев е също толкова майсторско, колкото и изпълненията му на Гершуин по световните сцени, но типично за родната представа за възвишен музикален вкус, акордите му са заглушени от зурни и гласа на Лорена. Не е ясно как майстор-пианист, познат по целия свят и личен приятел на Том Джоунс и Лейди Гага, има допирни точки с чалгаджиите, но е факт – Генчев е сред изпълнителите на „Хит мюзик”, попаднали в „Ергенът”.

Във втория сезон на хитовото риалити за момък, търсещ голямата любов сред 25 изгладнели за слава жени, е пълно с кадри на звукозаписната компания „Хит мюзик” или свързани с тях лица. Собственост на продуцента и бивш кадър на „Пайнер” Йордан Василковски-Оцко, компанията е успяла да внедри в предаването двама преки свои изпълнители и един косвен, а сред тях е не кой да е, а лично „ергенът” – виртуозният пианист Евгени Генчев, пише в. „Уикенд”.

Малцина се сещат за участието на младия красавец в клипа на Лорена и Джордан, но всички знаят, че реално една от състезателките за сърцето му – Джия, е също кадър на звукозаписната компания. Тя изгря през 2020 г. и тогава се хвалеше, че няма нито една корекция по себе си. Изпълнителката изгря с дует с колежката си Емануела, а оттогава кариерата ѝ леко позападна. Джия е втората от „Хит”, която е намърдана в шоуто за спечелване на сърцето на Евгени, но злите езици твърдят, че Оцко не е спрял дотам.

Хубавата каратистка Айлин Бобева пък е не само майсторка с черен колан, но и участничка в клип на Меди, който навремето също имаше договор с „Хит мюзик”, преди да направи своя компания. Шушука се, че Айлин е била избрана за парчето на Меди „Мария”, защото отношенията им не са били само професионални.

По публикацията работи: Велислава Велева