Златка проговори за първи път: Коментира раздялата си с Благо Джизъса

878

Бившата любов на Благой Георгиев Златка Райкова коментира раздялата си с него и заяви, че не иска помощ от него в отглеждането на детето, нито пукнат лев издръжка

Златка Райкова не иска пукнат лев издръжка от Благой Георгиев. Плеймейтката за първи път коментира раздялата си с Джизъса и призна, че сама си гледа детето и въобще не ѝ е трудно, нито иска помощ от таткото. Блондинката даде възможност на феновете си да й задават въпроси, предаде novini.bg.

Новата любов на Благо Джизъса си го татуира и ще го направи баща за 5-ти път(СНИМКИ)

Почитателите бяха информирани за новите дрехи от модната марка на Райкова, както и за други реклами на продукти, но все пак бившата на Джизъса каза две думи и за най-пикантната новина около нея, а именно раздялата им.

Тя обясни, че не била изненадана от изневярата на бившия футболист. На въпрос: „Как възприемаш изневярата на Джизъса и че ще има пето бебе и сватба?”, Златка отвърна: „Нищо ново, някой да не би да се е изненадал”.

Райкова допълни, че не приема случилото се за провал и е откровена, че не ѝ е трудно да гледа сама детето си. А също така и че не желае да си прави реклама с раздялата. „Няма да си правя пиар с раздялата на едно семейство. Аз имам най-прекрасното нещо на света – детето ми. Някои хора и 10 да направят, няма да знаят какво е” – отговори пазарджиклийката, като така захапа бившия си, който в момента според слуховете чака пето дете от четвърта жена. 40-годишният футболист упорито се бори с демографската криза в страната, като редовно прави деца на жените, в които се влюбва.

Животът на Благой Георгиев спокойно може да бъде разказан в типичен за латиноамерикански сериал. Татуираният полузащитник извървя дълъг път на любовни драми, изневери и татуси.

Райкова не крие, че за сина ѝ Благой се грижи новият ѝ любим – арменецът Карен Хачатрян, който отрупва мъника с подаръци. Последно Карен подари на Благойчо електрическа джипка, а мама Злати се похвали как малкият ѝ сладур шофира. Силиконката разчитала на финансовата помощ на арменеца, както и на собствените си приходи от реклами и дрехите, които продава. Изкусителката категорично отказва да взима пари от Благо Джизъса за сина си, но и той самият не ѝ предлагал издръжка.

По публикацията работи: Станислава Гавазова