Новата любов на Благо Джизъса си го татуира и ще го направи баща за 5-ти път(СНИМКИ)

363

В социалните мрежи на футболиста разбираме за новата любов на Благо Джизъса. Младата девойка вече има татус с неговото име, обвито в сърце 

Благой Георгиев-Джизъса ще стане баща за пети път в края на лятото, пише Lupa.bg. Булката Полина Спасова е в средата на шестия месец и се очаква да даде живот на първата си рожба през август.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

Бившият футболист се ожени тайно, а купонът за венчавката трябва да бъде този месец във Велинград, където е хотелът на родителите на Поли, пише още медията.

Те не били във възторг от зетя, който е баща на 4 деца от 3 жени и е доста по-възрастен от дъщеря им. Поли ще дари Благо с бебе №5…

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)


Благой има две деца от бившата гимнастичка Христина Витанова – Йоана и Давид, но за нея бе само сгоден. След това се ожени за татарката Есмер. От нея е третото му дете Елай, което не може да вижда, защото има забрана, а причината за нея са изневерите, които Есмер не му прости. След това и Златка Райкова го дари със син, но той избяга при Полина.

Медиите коментират, че фразата „докато смъртта ни раздели“ няма тежест при бившия футболист, който при вида на красива жена забравя всички Божи заповеди.

По публикацията работи: Станислава Гавазова