Ерос Рамацоти се завръща в България за нов концерт

106

Световно известната звезда и любим артист на много хора, Ерос Рамацоти, ще посети нашата страна за концерт през 2023 година. Италианският певец ще посети България като част от своето световно турне, което стартира тази година

Един от най-любимите световни артисти Ерос Рамацоти се завръща в България за концерт в София през 2023 г. Италианският певец ще пее в Арена Армеец на 25 април, като част от колосално световно турне, което стартира тази година по повод „Battito Infinito“ – новия албум на изпълнителя, предаде bTV.

Без съмнение Ерос Рамацоти е един от най-успешните артисти и песните му не само бележат историята на италианската музика, но и са обичани и ценени по целия свят Впечатляващите цифри говорят сами – 70 милиона продадени плочи, 2 милиарда стрийма и почти 2 милиарда гледания в YouTube.

След 14 студийни албума, напълно разпродадени европейски и световни турнета, безброй награди и признания, Ерос празнува 35 години от кариерата си с огромно световно турне – нова глава в неговата артистична и музикална кариера в едни от най-престижните арени по света, което започва на 15 септември 2022 г. в La Maestranza в Севиля, след това в Агридженто, Верона, Атина и Кесария.

Ерос Рамацоти ще отпразнува новия си албум „Battito Infinito1′, който излиза от Capitol Records Италия на 16 септември, с мащабно турне в 60 града по света и София е една от неговите спирки.

„Планирах тези концерти, за да отпразнувам по-добре новите песни, които предстои да бъдат издадени. Участвах активно, проследявайки всеки един етап от работата и грижейки се за всеки детайл и нюанс. Във всеки от един от тези концерти ще има малка част от мен и моята история. Нямам търпение да се срещна и да прегърна отново феновете си по целия свят, защото вярвам, че това е най-добрият начин да посрещнем този сложен момент и да започнем да правим музика отново. Заедно/’, споделя Рамацоти.

Билетите за концерта му в България ще бъдат пуснати в предварителна продажба на 21 юни, а на 23 юни – влизат и в масова продажба.

По публикацията работи: Пламена Сутева