Инфлуенсърката, за която напоследък се говори, че е жената до Виктор „Ергенът“, проговори

408

Напоследък в много жълти медии се говори, че инфлуенсърката Мария Тарашманова е истинската половинка на Виктор Стоянов от доскоро излъчвания риалити формат „Ергенът“. Някои аргументират предположенията си с това, че двамата си харесвали почти всички снимки в Инстаграм. Наскоро обаче, Мария Тарашманова наруши своето мълчание и сподели няколко сторита в социалната платформа, в които изразява своето недоумение от това как е възможно толкова много хора да използват името й, без да я познават и да твърдят такива неща за личния й живот, без да има изложени факти

Мария Тарашманова, за която от седмица се говори, че е жената до Виктор Стоянов от „Ергенът“, наруши мълчанието си. Това се случва, след като през последните дни тя бе тема номер едно в жълтите медии.

Тя сподели видео в няколко сторита, в което изразява недоумението си от факта, че името ѝ се споменава навсякъде в мрежата, без тя да е известна личност, пише woman.bg.

„В последните седмици името ми се появява в най-различни сайтове без моето знание. Статиите, които ми изпращате, наистина ме разсмиват със сценария, който измислят. Това ме накара да се попитам защо се използва името на непознат човек, за да се запълват страниците на жълтите медии и защо в модерен свят като нашия продължават да се използват стереотипи, да се коментира външният вид и да се налага фалшът“, казва Мария.

В изказването си тя подхваща и друга наболяла в днешно време тема, а именно стереотипите за красота, особено при жените.

„Смятам, че да си естествен и да бъдеш без грим, е красиво. Това означава, че се чувстваш добре в кожата си. Всеки има право да се чувства добре, независимо дали ще е в естествените си форми или с корекции по своето лично тяло“, допълва още Тарашманова.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от MARIA TARASHMANOVA | Traveler (@ramblewitht)

По публикацията работи: Пламена Сутева