Принц Уилям и Кейт Мидълтън направиха своя дебют на червения килим на британската премиера на Top Gun: Maverick

270

В четвъртък херцогът и херцогинята на Кеймбридж пристигнаха на площад Лестър в Лондон преди прожекцията на филма, като херцогинята избра черно-бяла рокля с открити рамене от Ролан Муре за случая, съобщи independent.co.uk

Херцогинята носеше косата си в елегантен прав стил и беше допълнена с черен клъч и висящи звездни обеци.
Принц Уилям също избра класическа визия, като херцогът се присъедини към съпругата си на червения килим в класическо синьо кадифено сако от смокинг и черна папийонка.


На червения килим към кралската двойка се присъедини Том Круз , който в един момент помогна на херцогинята да изкачи няколко стъпала, като подаде ръка.
Докато говори пред репортери преди премиерата, Круз също така е обсъдил приликите, които споделя с херцога на Кеймбридж, според MyLondon .

„Имаме много общи неща. И двамата обичаме Англия, и двамата сме летци, и двамата обичаме да летим“, каза актьорът.
По време на първото събитие на червения килим на херцога и херцогинята за годината, те също бяха придружени от Джон Хам, Дженифър Конъли и Майлс Телър, който играе сина на партньора на Круз Гъс от оригиналния филм.
Кралската двойка за последно присъства на филмова премиера през септември, когато бяха придружени от принц Чарлз и Камила, херцогиня на Корнуол, на британската премиера на „ Няма време за умиране “ в Royal Albert Hall. За премиерата на филма за Джеймс Бонд херцогинята носеше рокля на Джени Пакъм с метални пайети , допълнена с прозрачна пелерина и структурирани рамене.

Превод и редакция: Медия „Нова Вест“