Новолунието в Лъв носи положителни промени: Какво очаква всяка зодия?

526

От днес до 8 август започва Новолунието в Лъв. Предстои ни една невероятна седмица, изпълнена с много романтични преживявания

Ето какво очаква всяка от зодиите през тази седмица:

 Овен

Първата седмица на август започва за вас с фокус върху парите и забавлението. За някои от вас това може да означава допълнителни приходи. Ако сте обвързани. може да направите кратко пътуване с половинката си. Тази седмица ни очаква новолуние, а от тази негова енергия може да се възползват необвързаните представители на зодията, тъй като имат добри предпоставки за любовни емоции. Всичко, което трябва да направят, е да се отворят за любовта.

Телец

Любовният ви живот е пламък и страст! Венера се движи през романтичния ви сектор и ще бъде в прекрасна позиция към Уран. Това ще ви покани да направите нещо напълно ново и вълнуващо в любовта. За необвързаните Телци това може да означава нова любов, докато за обвързаните повече грижа, споделеност, хубави емоции. Любимият ви човек може и да ви сподели важни новини.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще се радват на хубави мигове с партньора. Някои може да заминат на почивка или да придобият нов дом. Новолунието в знака на романтичния Лъв ще въведе някои положителни промени в любовния живот на необвързаните. Комуникацията ви ще се промени, а това ще окаже влияние и върху любовта. Очакват ви хубави емоции.

Рак

Ваши приятели може да ви напомнят с коментар, че може би не знаете всичко за любовта, Раци, въпреки че смятате така. Това може да е нещо повече от мимолетен коментар, а някои истини може и да не ви харесат, но ще преразгледате любовния си пейзаж. Това важи особено за необвързаните и онези Раци, които са в конфликт с партньора. Ако сте от онези, които нямате разногласия към този етап, отдайте се на хубави преживявания с любимия ви човек, пишат още от jenata.bg.

Лъв

Скъпи Лъвове, тази седмица новолунието е във вашия знак. Това е голяма възможност за космическо рестартиране, особено по въпросите свързани с любовта и взаимоотношенията. Сатурн и Юпитер също ще ви окажат своята подкрепа. Промени в състоянието на връзката ви могат да се случат, ако сте обвързани. Необвързаните няма да скучаят.

Дева

Венера се движи през вашия знак и е във великолепен ъгъл спрямо Уран. Първата седмица на новия месец започва с много хубави любовни вибрации за вас, затова се възползвайте. Ще блестите, ще имате желание за любов, повече страст и промяна. Обвързаните ще имат задълбочени разговори с половинката, ще се чувстват обичани. Тази седмица наистина изглежда красива и любовна!

Везни

Много от вашите любовни фантазии са напът да се осъществят тази седмица. Уран се движи през вашия 8-и дом на интимността и уязвимостта. Възможно е да „излекувате“ най-сетне душата си от любовни разочарования и отново да се отворите за любовта. Обвързаните Везни ще имат хубава любовна седмица, възможни са промени във връзката им, които ще им донесат положителни емоции.

Скорпион

За обвързаните представители на зодията може да се окаже, че имат нещо голямо, което си заслужава да бъде отпразнувано. Очарователната Венера ще бъде в хармонична връзка с Уран – планетата на изненадата, която сега е във вашия партньорски сектор. Необвързаните Скорпиони определено ще имат желание за любов, ще избистрят образа си за идеалната половинка, която искат да имат до себе си. Вселената чува вашите желания!

Стрелец

Някои от вас може да намерят любовта на работното си място, благодарение на Венера и уран, който сега е във вашия работен сектор. Възможно е да изпитате емоции към колега, клиент, дори към шефа си. Донякъде може да се окаже, че и отсрещната страна има интерес към вас. Каквото и да се случи, може да бъдете щастливо изненадани. Ако вече имате връзка, седмицата ще ви вдъхновява за повече романтика и интимност.

Козирог

Венера и Уран ще ви приканят да рискувате тази седмица в любовта. Имайте големи мечти и въпреки че не знаете какво точно ще се случи, това е просто природата на Уран. Не се страхувайте, защото с толкова много космическа подкрепа в романтиката, ще ви очакват спиращи дъха изненади. Всичко е възможно Козирози, когато тези две планети се срещнат. Пригответе се за неочаквано фантастично любовно време!

Водолей

Новолунието в Лъв оказва влияние на вашия партньорски сектор тази неделя, което със сигурност ще повлияе на любовния ви живот. Време е да помислите върху това дали вие не сте основната пречка, която стои на пътя на вашите радост и щастие, когато става въпрос за любовта. Може би Сатурн във вашия знак е предизвикал песимизъм относно това как ще се развият отношенията и затова винаги очаквате нещо да се провали. Опитайте се да мислите позитивно, а Юпитер ще ви помага в любовта, без значение дали сте обвързани или търсите половинката си.

Риби

Планетата на любовта Венера се движи през партньорския ви сектор, поддържайки връзката ви в много хубава позиция. Венера прави великолепна връзка с Уран, който в момента е във вашия сектор за съобщения. Комуникацията с любимия човек ще достигне нови, по-добри и приятни нива, ще усещате любовта. Необвързаните Риби е време да си уточнят какво искат от любовта, дали да се забавляват или имат желание за сериозен ангажимент.