Жена откри $1 млрд. в сметката си, след като се опита да изтегли $20 от банкомат

3962

За мнозина от нас ходенето до банкомата носи неприятно чувство, особено, когато видим, че балансът по сметката ни отново се е стопил. Тази жена от Флорида обаче остана приятно изненадана от сумата, която откри в своята сметка

Джулия Янковски се опитала да изтегли 20 долара от банкомата, но останала шокирана от това, което видяла на своята разписка. Оказало се,че тя разполага с невероятната сума от 999 985 855,94 долара, които кротко я чакали вътре, пишат от Lab Bible.

„Знам, че повечето хора биха си помислили, че са спечелили от лотарията, но аз се ужасих“- сподели Джулия. „Чувала съм истории подобни на моята, при които хората бързат да оползотворят парите. А после се оказва, че трябва да ги върнат. Но аз зная, че това не са моите пари” – разказа още жената.

Случайната банкова операция е направила 60-годишната жена 615-та най-богата личност в САЩ. Въпреки това Джулия отчаяно се опитва да върне парите.

Засега не е ясно как е станало объркването, но Джулия държи парите да бъдат изтеглени от сметката й колкото е възможно по-скоро.

Превод: Редакция „Нова Вест“, Ралица Димитрова