Едва ли има някой, който не обича да похапва шамфъстък. Той е чудесна съставка на куп рецепти. Проблемът обаче е трудното белене на черупката на тези ядки.
Ако седнем да похапване тази ядка, то несъмнено ще ни трябва поне час, за да обелим шамфъстъците.
Оказва сеобаче, че изобщо не е нужно да си късаме нервите и да си чупим ноктите, че понякога и зъбите, махайки черупката им. Можем да обелим дузина шамфъстъци при това буквално за няколко минути, пише Blitz.
За да обелите лесно шамфъстъците от черупките им ще са Ви необходими миксер с една бъркалка и голяма купа или чаша.
Изсипете шамфъстъците в купата. Пуснете миксера и „разбивайте“ за около три минути на минимална скорост.
Може и да не вярвате, но след това всички шамфъстъци ще бъдат „освободени“ от черупките си, които ще останат на дъното на купата.
По публикацията работи: Мариела Анастасова
Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…
Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…
Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…
Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…
Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…
Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…
Leave a Comment