Видео на моряците от потъналата индонезийска подводница трогна мрежата (ВИДЕО)

blank
Кадър: Youtube
- Реклама -

Индонезийският флот пусна видео, на което се вижда как екипажът на потъналата край Бали подводница се е събрал и пее на борда на плавателния съд, пише Франс прес.

Индонезия издирва изчезнала подводница с 53 души на борда

Видеото, заснето в подводницата KRI Nanggala 402, която потъна заедно с 53-членния си екипаж, показва как моряците пеят „Сампай жумпа“ – популярна индонезийска песен, чието заглавие означава „Довиждане“. Покойният командир на подводницата Хери Октавиан също е в групата, събрала се около един от моряците, който свири на китара, предава БТА.

- Реклама -

Излязоха подробности около случая с изчезналата индонезийска подводница

Видеото е записано като прощално послание за предишния командващ индонезийските подводни сили, чийто наследник пое функциите си в началото на март, уточни за АФП говорителят на индонезийската армия Джавара Вимбо.

Построената в Германия подводница, една от петте в индонезийския флот, изчезна от радарите миналата сряда, когато трябваше да участва в учения край Бали.

Индонезийските въоръжени сили обявиха в неделя, че са открили подводницата, разбита на три части, на дълбочина повече от 800 метра и че целият екипаж е загинал.

Откриха отломки от подводница с 53 души екипаж

По публикацията работи: Мариела Анастасова 

- Реклама -