Сбъдване на мечти, много изпитания или какво ни очаква през 2021 според китайския хороскоп

84

Поглеждаме с надежда към 2021г. дали наистина ще бъде една по-различна, по-добра година предстои да разберем.

Плъх
Добра година. Фокусът сега е как може да изградиш социална мрежа и да се свързваш със света. Виждаш новите възможности за правене на пари и откриваш всичко, което може да стане от малко – голямо.
Бик
Трудна година – трябва да се посяваш семена и нямаш нетърпение те да порастват и да дават резултати. Започването е трудно. Фокусът е, че трябва да се направи нещо различно, но и ще съобщаваш на света какво правиш. Промяна във финансите.
Тигър
Фокус върху завършването на проектите. Повече взаимоотношения със света. Наблюдавайте принципите си и помисли дали не трябва да се промениш. Промотирай себе си. Нови възможности за знания. Трябва да се поработи върху духовността, за да развиваш живота си. Баланс между скучното и желанието за новости. Година за планиране.
Заек
Фокус върху как да открием финанси от останалите, как да събираме хората, които могат да ни помогнат. Хората ще искат да инвестират в теб, ако се научиш как да попиташ. Страничните хобита ще се увеличат като резултат. Може да имаш повече от една работа и цялата година си концентриран върху парите. Внимавай да не се подхлъзнеш по лесните оферти и бързи пари. Дракон Всичко, което искаш да правиш е свързано с други хора. Имаш големи мечти, но докато не се свържеш с някой друг, нищо няма да се случи.
Змия
Фокус върху продуктивността си. Намерете начин да премахнете машиналната работа или я прехвърлете към някой друг. Грижата за себе си ще помага да покачите продуктивността си. Ще трябва да се научите на новите технологии, иначе ще изостанете.
Кон
Имаш достатъчно енергия и знания, за да започнеш да събираш резултати. Тази година искате да правите забавни и интересни неща. Събирания с млади възрастни ще помогне да направите нещо ново и различно – те ще помогнат с техническата страна на нещата.
Овца
Поглед над миналото и корените ти, дава възможност да премислиш какви умения може да пренесеш към бъдещето. Ще правиш това, което знаеш. Наблюдавай това около теб, което не ти трябва вече и можеш да продадеш неща, които не ти трябват.
Маймуна
Нови възможности със сключването на сделки. Време е да обявиш мир във връзките ти. Това ще ти дадае пространство за успех.
Петел
Силна финансова година. Разнообразяваш много начините, по които правиш пари. Всичко това, обаче, е свързано със себестойността ти. Когато знаеш, че заслужаваш повече – тогава животът се преобръща и идват нови финансови възможности.
Куче
Фокус е да се представиш на света и да се промотираш. Привличаш хора и не е година, когато да се криеш, трябва да се поставиш пред всички самоуверено. Наблюдавай и прогресирай как изглеждаш и се държиш.
Прасе
Виждаш много ясно какво работи и какво – не. Решаваш какво си заслужава енергията, фокуса и пари. Когато преследваш сърцето си, получаваш това, което искаш. Ако слушаш останалите, ще се загубиш пътя.