Ограничават движението по Околовръстния път на Стара Загора. Вижте обходните маршрути

61

Спирането на трафика е заради провеждането на автомобилно състезание „Писта Стара Загора, кръг от републиканския шампионат на АФБ“.

Утре – 26 септември, от 12:30 ч. до 18 ч., и в неделя (27 септември), от 9 ч. до 14:30 ч., се ограничава движението по път I-5 Околовръстен път на Стара Загора в участъка между кръстовищата за с. Хрищени /км 228+600/ и за Раднево /км 234+300/, както и на път II-66 Нова Загора – Стара Загора от отбивката за с. Хрищени /км 55/ до Околовръстния път на Стара Загора /км 58+700/.

Леките автомобили ще преминават по обходни маршрути през град Стара Загора:

  • Пътуващите по път II-66 от Нова Загора за Стара Загора, Казанлък, София и Хасково ще се отклоняват през общинския път за село Хрищени, продължават по Околовръстния път на Стара Загора, през гр. Стара Загора – по надлез „Наталия“, бул. „Славянски“ и бул. „Патриарх Евтимий“, за път I-5;
  • Пътуващите по път II-66 от Стара Загора за Нова Загора ще преминават през Стара Загора, по Околовръстния път, ще отклоняват се по пътя за с. Хрищени, след което ще продължават по път II-66 за Нова Загора;
  • Пътуващите по път I-5от Димитровград за Стара Загора и за Бургас ще се отбиват от Околовръстния път на Стара Загора при кръстовището с пътя за Раднево през град Стара Загора, след което ще продължават през града, през общинския път за село Хрищени и по път II-66 в посока Нова Загора.

Товарните автомобили от Русе /през проход „Република“/ и от Бургас за Свиленград ще преминават по път II-55 Нова Загора – Свиленград.

Необходимо е шофьорите да спазват пътната сигнализация, както и указанията на „Пътна полиция“.

Движението на МПС ще бъде възстановено в 18 ч. на 26 септември и в 14.30 ч. на 27 септември.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама