Пътна полиция: Призивите ни за намаляване на скоростта вече са тривиални (ВИДЕО)

124

Най-натоварено е движението на „Хемус“ при Витиня, струпване на автомобили има и в района на Владая

На автомагистрала „Хемус“, в района на Витиня, още от обяд има задръстване. Това стана ясно на брифинг на Пътна полиция.

Струпване на автомобили има и в района на Владая, но там е натоварено винаги, има ли почивни дни. В последния от трите почивни дни заради Съединението, по магистралите има допълнителни полицейски екипи.

Констатират изключително много нарушения. „Това изобщо не ни радва. Призивите ни за намаляване на скоростта, за спазване на дистанция, вече са тривиални“, заяви инспектор Лъчезар Близнаков от Пътна полиция.

В отсечката Горубляне – Младост от днес могат да се движат коли, но задръстването още в първия ден е голямо. Инспектор Близнаков съобщи, че от началото на месеца, тоест за 6 дни – са възникнали 141 тежки пътнотранспортни произшествия – това са катастрофи със загинали и сериозно ранени.

„168 души са пострадали. 15 души са загинали, един човек загина докато си говорим“, добави пътният инспектор.

Видео: Novini.bg

По публикацията работи: Моника Цанкова 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама