Откриха трупа на влиятелна личност от Гранична полиция

38865

Отркриха мъртъв  50-годишният Тодор Стайков от Карнобат, който е служител на Гранична полиция. Той се е самоубил в килията си в Турция. 

 50-годишният Тодор Стайков от Карнобат, който е служител на Гранична полиция, се е обесил няколко часа след като е бил задържан на територията на Турция с 16 килограма наркотици, пише flagman.bg, предаде blitz.

Според хората в Карнобат, най-близките му, които в момента го погребват, ставало въпрос за марихуана – суха тревна маса. Трагедията в Карнобат е неописуема, тъй като Стайков бил една от най-популярните фигури – не само заради доскорошната му работа в КАТ-Бургас, но и заради частния му бизнес.

Допреди 5 години той бе домакин на КАТ и една от най-влиятелните фигури от вътрешността на този сектор. След изтеглянето му той бе отворил сервизи за диагностика на автомобили в Бургас и Карнобат, използвайки влиянието си сред водачите на МПС.

Оказва се, че в последните години той е бил служител на Гранична полиция, бил е нещатен сътрудник. На 4 септември Тодор Стайков преминава българо-турската граница край „Малко Търново”. Много бързо след това е арестуван на територията на Турция. Отведен е в арест, където обаче е открит мъртъв – обесен в килията си.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама