Борисов: До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората (ВИДЕО)

170

„Около максимум месец е необходим да се довършат строителните работи от нашите герои на социалистическия труд, нашите строители на съвременна България. Асфалтът е положен. Това е чисто новото трасе“.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на инспекцията на първите 15 км от АМ „Европа“. С него е и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков.

Премиерът остана много доволен от напредъка на магистрала „Европа“ и заяви, че само преди шест месеца се слагаха колоните, а сега вече има мостове.

„До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения“, заяви Борисов.

„Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят”, каза още премиерът. „Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влезнат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати”.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама