Вижте как кръстиха внучката на Арнолд Шварценегер (СНИМКА)

198

Новото попълнение в семейството е момиченце, за което щастливите родители са избрали името Лайла Мария

Актьорът Крис Прат и съпругата му, писателката Катрин Шварценегер, лично потвърдиха, че са станали родители, споделяйки, че са „повече от развълнувани” и се чувстват „щастливи” и „благословени”, предаде БТА.

Новото попълнение в семейството е момиченце, за което щастливите родители са избрали името Лайла Мария.

41-годишният Прат и 30-годишната Шварценегер са съобщили радостната новина в съвместна публикация в Instagram, придружена от снимка на ръцете им и бебешката ръчичка, и стихове от Библията.

„Повече от развълнувани сме да оповестим раждането на нашата дъщеря Лайла Мария Шварценегер Прат. Чувстваме се изключително щастливи и благословени. Майката и бебето са добре. С обич, Катрин и Крис“, гласи съобщението.

Звездната двойка лично потвърждава новината за раждането на дъщеря си, след като по-рано братът на Катрин Шварценегер, Патрик, загатна за появата на бебето. „Те се чувстват страхотно. Наскоро получиха своя малък дар“, сподели синът на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър във видео от уикенда, разпространено от „Ентъртейнмънт уикли“.

Крис Прат, който има 7-годишен син от бившата си съпруга Ана Фарис, и Катрин Шварценегер се ожениха в Монтесито, Калифорния, през юни миналата година. През април тази година двойката оповести, че очаква дете.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

We are beyond thrilled to announce the birth of our daughter Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. We couldn’t be happier and we feel extremely blessed! Love, Katherine and Chris

Публикация, споделена от Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) на

 

По публикацията работи: Моника Цанкова 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама