Кога да очакваме новия епизод на хитовия сериал „Приятели“

81

Новият епизод на „Приятели“ би трябвало да излезе през средата на следващия месец

Преди пандемията, HBO Max се готвеше да стартира един от първите проекти, който да бъде включен в стрийминг услугата, а именно любимият на всички сериал- Friends . С настоящата здравна криза, HBO беше принуден да забави снимките на специалния до момента епизод, когато това ще бъде безопасно за актьорите, екипажа и публиката.

Сега актьорът от „ Приятели“- Дейвид Шуимър, който представя Рос Гелър през всичките 10 сезона на хитовия сериал, е дал информация относно заснемането на специалния епизод.

Говорейки с водещия Джими Фалън в шоуто „The Tonight“ , Шуимър каза: „Това трябва да се случи може би през август, средата на август. Но честно казано, ще изчакаме и ще видим още седмица-две, ако всички преценим, че наистина е достатъчно безопасно. И ако не е, тогава ще изчакаме, докато е безопасно. “

Противно на това, което феновете се надяват, специалният епизод няма да има сценарий, а по-ско роразговор с актьорския състав, обсъждащ въздействието на сериала върху поп културата , Шуимър повтори това, казвайки: „Това е неписано, всъщност е наистина забавно интервю и след това някои други изненади.“

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама