Борисов връчи бойното знаме на Съвместното командване в Пловдив (ВИДЕО)

43

Премиерът Бойко Борисов и министърът на отбраната Красимир Каракачанов присъстват днес на празника на гарнизон Пловдив.

Те наблюдават тържествената церемония по връчване на бойното и представителното знаме на Съвместното командване на специалните операции. Премиерът бе посрещнат от ген. Явор Матеев и тържествен строй в щаба.

Поканени са още началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, командирът на командването на Специалните сили на САЩ в Европа и на специалните сили на съседни държави, командири на военни формирования, представители на местната и държавната власт.

„Поздравявам ви по случай връчването на бойното и представително знаме на Съвместното командване на специалните операции.Това, което съм поел като ангажимент 300 000 патрона вече имате, казармата се строи. На 18 март, когато ви е празникът ще бъдете в новата сграда. Всички имате жени, деца, родители, тренирайте, гответе се така, че да оставате живи, да сте здрави, да сте крепки. Войската, на която най-много разчитаме, са ето тези – това са тези, които вършат най-много работа. Пазете се живи и здрави и честит празник“, каза Борисов.


*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама