Мъж е осакатен след нападение с брадва

220

Под ръководството Районна прокуратура – Етрополе се води разследване за причиняване на тежка телесна повреда – престъпление по чл. 128, ал. 1, вр. ал. 2 от НК. В качеството на обвиняем е привлечен и задържан за срок до 72 часа на 51-годишен мъж.

Около 3 ч. през нощта в петък в къща на ул. „Никола Михайлов“ в гр. Етрополе, мъжът нанесъл удари с брадва на М.М. (на 58 години). На пострадалия била причинена открита фрактура на дясната предмишница със счупване на кости. Тежките наранявания довели до осакатяване на крайника.

Изясняват се причините на инцидента, предизвикали агресивното нападение. Наблюдаващият прокурор по делото е изготвил и внесъл в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“, която да бъде наложена на обвиняемия. Предстои тя да бъде разгледана днес в Районен съд – Етрополе.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама