Бащата на Крисия е убил човек на пътя в Шуменско

4024

Инцидент на пътя е завършил със смъртта на мъж на 60 години. Катастрофата е станала в Шумеско на 8 юни тази година.

Шофьор на колата е бил бащата на сребърната финалистка от детската „Евровизия“ в Малта Крисия -Марин Тодоров е блъснал човек на пътя Русе – Варна в близост до шуменското село Струйно, а пешеходецът е загинал в произшествието.

ПТП-то фигурира в бюлетина на ОДМВР от 8 юни т. г., но никой не направил връзка с Марин Тодоров, тъй като е написано, че шофьорът е от с. Близнаци в община Аврен, където в момента живее таткото на малката певица, пише „Монитор“, цитиран от „24 часа“.

Марин Тодоров пътувал с черен „Мерцедес“ GL320 в района между село Струйно и пътен възел „Диамант“ до Белокопитово. Към 18.15 според официалното съобщение на МВР водачът на колата със софийска регистрация не съобразил скоростта си на движение и ударил стоящия на платното 60-годишен пешеходец, който се намирал в активната пътна лента. Мъжът починал на място.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама