Васил Божков: Към 17.06.2020 година не дължа никакви данъци и такси на хазната (СНИМКИ)

77

Бизнесменът Васил Божков публикува във „Фейсбук“ скрийнпринтове от страницата на Националната агенция за приходите, показващи справка за задълженията и плащанията към хазната.

„Фактите и доказателствата не значат нищо за Прокуратурата. Не са им необходими, за да обявят всеки за престъпник. С активното съдействие на управляващата #хунта – недосегаема и невидима за Гешев“, написа бизнесменът.

„Фалшиви доказателства, лъжи, неспиращ терор и заплахи към свидетелите, грабежи и нарушаване на човешки права са инструментите на „инструмента“.

Към 17.06.2020 година не дължа никакви данъци и такси на хазната. Всеки, който твърдеше и твърди противното ще бъде съден. Можете да видите и данъците, които съм платил в България като физическо лице през последните 4 години.

Освен всичко, което хунтата открадна и заграби от вас, лишиха хазната и от над 500 000 000 лева плащани от компаниите ми“, написа още Божков.

До момента той е с 18 повдигнати обвинения.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама