Владислав Горанов е разпитван по случая „Божков“

113

Няколко министри са разпитвани по производството срещу бизнесменът Васил Божков. Това съобщи днес прокурор Ангел Кънев на брифинг.

По наказателното производство, водено срещу обвиняемия Божков и още доста обвиняеми лица са разпитани няколко министри, включително министър Горанов, разпитвани са и зам.-министри и председатели на държавни комисии, и държавни агенции. Това съобщи на брифинг прокурор Ангел Кънев.

Кънев посочи, че свидетелят Горанов бил разпитан изключително подробно лично от него по това наказателно производство. „Мога да подчертая, че по това дело са разпитвани като свидетели и други зам.-министри и министри. Събират се доказателства изключително интензивно. Проверяват се всички изложени от обвиняемия Божков и останалите обвиняеми факти и обстоятелства“, заяви Кънев.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама