Затварянето на заведения продължава. Не отговарят на новите изисквания

481

Четири заведения за хранене за затворени във Велико Търново. Според Регионалната здравна инспекция във Велико Търново, заведенията не отговарят на новите изисквания. 

Проверка е направена и на лечебните заведения и медицински практики, дадени са предписания за неизпълнени противоепидемични мерки, предаде БНР

101-а проверки са направени от здравните инспектори през тази седмица в заведенията за обществено хранене в област Велико Търново. Освен четирите спрени обекта, е съставен още един акт за нарушение, дадени са и предписания за провеждане на задължителни хигиенни и противоепидемични мерки.

В лечебни заведения за болнична и извънболнична помощ в областта са осъществени 36 проверки по спазване на противоепидемичните мерки във връзка с COVID – 19. Издадени са 2 предписания. 50 предписания са дали здравните власти в област Велико Търново на училищата за организацията и провеждането на изпитите след 7-и и 12-и клас.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама