Лора Караджова показа сина си (СНИМКИ)

451

Преди по-малко от седмица стана ясно, че певицата Лора Караджова е станала майка на момченце. Според информацията тя е родила в общинска болница, но това беше цялата информация около важното събитие в нейния живот.

Е, певицата реши да повдигне малко завесата и публикува една класическа за младите майки снимка, на която малката ръчичка на сина ѝ е обхванала неин пръст:

„Ето го и него, сладкият Матео“, написа под снимката певицата. От текста става ясно още, че той тежи 3,100 кг. и „все още лекичко крещи“. Певицата благодари на екипа на болницата, където е родила и призовава: „Айде пийте едно за мен И ни чакайте заедно да хващаме бронзов тен!“

Разбрахме, че Лора Караджова чака бебе още преди Нова година. Официалното потвърждение обаче дойде от участието ѝ в „На Кафе“, където тя сподели, че бебето е било планирано, искано, а двамата с партньора ѝ са работили дълго време по въпроса.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Чувствах се прекрасно в компанията на Поли Гергушева и в студиото на #COOLT 💜🖤💜

Публикация, споделена от Lora karadjova (@lora_karadjova) на

Певицата е сгодена за диджей Марсел Рохас от 2019г. Предложението за брак е дошло на рождения ѝ ден. Изненадите са продължили и след този щастлив миг, защото на неговия рожден ден, Лора Караджова си е направила тест за бременност, който се е оказал положителен.

Караджова и Рохас се познават от около 10 години, но любовта им пламва преди две години. Дъщерята на Йордан Караджов има и по-голямо дете – Алиса от предишна връзка.
По публикацията работи Снежина Раева 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама