Ивайл Пенчев, седмица след катастрофата със самолет

186

Добри са новините за състоянието на бизнесменът Ивайло Пенчев. Само седмица след като катастрофира със самолет, който сам пилотираше, Пенчев е на крака.

Самолетът падна от пет метра височина. Ивайло Пенчев усетил, че тягата намалява и докладвал за проблема в кулата. Тогава той взима решение да кацне, но следва фатален край за машината.

„Аз бях полужив, а една седмица по-късно се разхождам в двора. Между другото -грам не се изплаших, през цялото време се чувствах спокоен и под контрол. Въпреки че двигателя го нямаше, целият самолет се тресеше. Долетях на пистата, но долетях напречно и нямах време да се вкарам в полосата. И точно в момента, в който се вкарвах в полосата, изненадващо за мен дясното ми крило задра. Постъпателното движение стана въртеливо и се праснах в земята“, коментира Пенчев.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама