Спецакция в Ботевград, двама са обвиняемите за побоя над музиканта (СНИМКИ/ВИДЕО)

112

Специализирана полицейска операция се провежда днес в община Ботевград и село Литаково, Софийска област, с оглед превенция на битовата престъпност

Акцията е под ръководството на Окръжната прокуратура в София и Районна тапрокуратура в Ботевград. В хода на операцията са образувани четири досъдебни производства, задържани са 10 лица, издадени са 15 акта за установени административни нарушения, проверени са 90 лица и 60 моторни превозни средства.

На място са главният прокурор на Република България Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Снимка: Прокуратура
Снимка: Прокуратура

Районна прокуратура-Ботевград наблюдава досъдебно производство, образувано на 25 април 2020 г., за нанесена средна телесна повреда над млад мъж – музикант от село Литаково. В хода на разследване е извършен оглед на местопроизшествие и са разпитани свидетели. В качеството на обвиняеми са привлечени две лица на 20 години и на 22 години за причиняване на средна телесна повреда на К.П.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама